Centru de Tineret – Sannicolau Mare

La Sânnicolau Mare, voluntarii de la Asociația Fluturele Visător amenajează în spațiul fostei fabrici de pantofi un centru pentru tineri. Acolo, tinerii vor putea urma cursuri de limbi străine, vor avea loc lecții de dans și vor avea la dispoziție și o bibliotecă.

Spațiul este în curs de amenajare. Voluntarii asociației Fluturele Visător din Sânnicolau Mare s-au apucat deja de treabă.

„Ne dorim ca în acest an să deschidem, în spațiul fostei fabrici de pantofi, un centru pentru tinerii din Sânnicolau Mare. În prezent, cu ajutorul tinerilor voluntari, suntem în plin proces de renovare a spațiului. Acesta va fi deschis tinerilor, fiind un mod plăcut și util pentru petrecerea timpului liber. Vom desfășura aici diverse activități educaționale, de la consiliere educațională la cursuri de limbi străine, comunicare sau dans. Tinerii vor avea la dispoziție și o bibliotecă, alături de un spațiu prietenos pentru lectură”, a spus Ghiță Petruș, reprezentantul asociației Fluturele Visător.

 

Asociația Fluturele Visător desfășoară activități educaționale pentru tinerii din Sânnicolau Mare începând cu anul 2012. Proiectele asociației se adresează în special tinerilor defavorizați din Timiș. Reprezentanții asociației colaborează și cu tineri din județele Bacău, Mehedinți și Constanța și au parteneriate în peste 20 de țări.

Please follow and like us:

No Comments, Be The First!

Lasă un răspuns