Bookmarking Hate Speech

       Asociatia Fluturele Visator deruleaza training-ul “Bookmarking Hate Speech”, training co-finantat de Fundatia Europeana de Tineret.

       Scop: Trainingul are ca scop dezvoltarea competentelor (cunostinte, aptitudini, atitudini si valori) a 25 de multiplicatori / educatori / lucratori de tineret / lideri de tineret / profesori care activeaza in sfera educatiei Drepturilor Omului si a Discursului Instigator la Ura.

Obiective:
– Dezvoltarea competentelor, a aptitudinilor si atitudiniii a 25 de lucratori de tineret in sfera Drepturilor Omului si educatiei tinerilor.
– Prezentarea si folosirea manualelor de educatie non-formala (Compass, Bookmarks) si a instrumentelor care pot fi folosite pentru promovarea Drepturilor Omului
– Crearea unei retele nationale de lucratori de tineret, lucratori care activeaza in sfera Drepturilor Omului si Hate    Speech
– Cresterea procentului de folosire a manualului Bookmarks in cadrul activitatilor non-formale la nivel national
Metodologie: metodologia cursului va fi bazata pe manualul Compass, manual publicat de Consiliul Europei, pe manualul Bookmarks si alte manual publicate de Consiliul Europei.

9 item(s) « 1 of 9 »
Please follow and like us:

No Comments, Be The First!

Leave a Reply